Bedrijven

Een goed werkgever zijn. Zorgdragen voor jouw mensen, zodat zij zorgdragen voor jouw zaak. Dit kenmerkt het hart van menig ondernemer in het midden- en kleinbedrijf. Wij ondersteunen hierbij in de breedste zin van het woord. Van omgaan met lastig gedrag van klanten tot risico inventarisaties en BHV-plannen en trainingen. Ook het sturen van een mystery guest behoort tot de mogelijkheden.

 

Zorg

Zelfzorg is dikwijls niet de beste kwaliteit van de gemiddelde zorgmedewerker. Dikwijls gaan patiënten/cliënten al tijden over grenzen, maar komt dit gedrag zo vaak voor dat dit het nieuwe “normaal” geworden is. Opnieuw je persoonlijke en professionele grenzen leren kennen en handvatten krijgen om deze zelf en als team te bewaken, is iets waar wij met veel passie bij helpenDaarnaast coachen we hen die na incidenten zijn vastgelopen en graag begeleid het proces van reflectie door willen.

 

Onderwijs

Een van de meest dynamische plekken is wel een onderwijsinstelling waar honderden of duizenden jongeren en een grote diversiteit aan onderwijzers, ondersteuners, facilitair medewerkers en diverse gasten dagelijks in een gebouw samen zijn.
Een veilige plek om te leren, je te ontwikkelen en te werken is voor de meeste scholen een absolute prioriteit. Wij zijn verbonden aan het Nederlands Instituut voor Schoolveiligheid en Schoolhulpverlening en als huisleverancier nauw betrokken bij het ontwerpen en verzorgen van een scala aan trainingen, van BHV, asociaal gedrag en radicaliserende jongeren tot crisismanagement. Graag denken we met u mee!

Stel een vraag

Contact

RISI&CO

088 12 34 567
info@risi-co.nl
www.risi-co.nl

Jacob van ‘t Slot

CPP cATO CCMO
+31 6 12 57 27 53

Roderik Sommerdijk

+31 6 14 43 31 09

© 2021 Risi&Co | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Ontwerp en inhoud Thumbs Up | Realisatie Sieronline